Izvor: TANJUG
30.09.2024 u 13:44
0

DANAS PRED SUDOM RAJAN RUT: Osumnjičen za pokušaj ubistva Trampa

Rajan Rut, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa

VAŠINGTON – Rajan Rut, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa nakon što se navodno pozicionirao sa puškom ispred Trampovog terena za golf na Floridi, trebalo bi danas da se pojavi pred sudom i izjasni o krivici na osnovu pet federalnih optužbi.

SPREMNI SMO ZA KOPNENU OFANZIVU: Bura na Bliskom istoku i u Americi: Izludećemo Izrael

Očekuje se da će se Rut (58) izjasniti da nije kriv po optužbama koje uključuju pokušaj ubistva predsedničkog kandidata, preneo je Rojters.

On se nalazi u pritvoru dok čeka početak suđenja, a tužioci tvrde da je Rut nameravao da ubije Trampa dok igra golf u klubu u Vest Palm Biču 15. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter