Izvor: TANJUG
27.10.2022 u 17:21
0

„DEVOJKA SA BISERNOM MINĐUŠOM“ NA METI KLIMATSKIH AKTIVISTA! Srećom, slika je neoštećena (VIDEO)

Čuvena slika Johanesa VermeraDevojka sa bisernom minđušom„, danas se našla na meti klimatskih aktivista koji poslednjih nedelja koriste umetnička dela da bi izrazili protest, ali je remek-delo ostalo neoštećeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Holandska policija saopštila je da su u muzeju Maurićajs u Hagu uhapšene tri osobe, nakon što je na video snimku objavljenom na Tviteru prikazano kako jedan čovek iz konzerve prosipa nešto što liči na paradajz, dok drugi pokušava da zalepi ruke na neprocenjivu sliku, javljaju svetske agencije.

Muzej je saopštio da slika nije oštećena. 

Ranije ovog meseca klimatski aktivosti bacili su pire krompir na sliku Kloda Monea u nemačkom muzeju, kao i supu na Van Gogove „Suncokrete“ u londonskoj Nacionalnoj galeriji.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter