Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 21:08
0

Dobre vesti Međunarodne agencije za atomsku energiju: Nuklerana elektrana Zaporožje je bezbedna uprkos granatiranju tokom vikenda!

Nuklearna elektrana Zaporožje u Ukrajini, koja je pod ruskom kontrolom, je bezbedna uprkos granatiranju tokom vikenda koje je izazvalo veliku štetu, saopštila je Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) nakon što su njeni stručnjaci obišli taj objekat.

Potvrđeno je da je uprkos ozbiljnom granatiranju ključna oprema ostala netaknuta i da ne postoji zabrinutost za nuklearnu bezbednost, navodi se u saopštenju IAEA koje je preneo Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IAEA je u nedelju osudila napad na nukleranu elektranu Zaporožje i zatražila da oni koji stoje iza napada odmah prestanu sa njim.

U Ukrajini napravili bataljon Turan, sastavljen od pripadnika naroda Centralne Azije!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter