Izvor: ALO
12.06.2024 u 21:26
0

DOMINACIJA RUSKE MOĆI NA SEVEROISTOKU UKRAJINE Čuju se eksplozije, oglasila se policija

U Harkovu na severoistoku Ukrajine čule su se brojne eksplozije, pišu ukrajinski mediji

Policija u Harkovu je na svom Telegram kanalu potvrdila informacije o eksplozijama. Građani su pozvani da se sklone. Nisu dati drugi detalji o tome šta se dogodilo.

RUSKE PODMORNICE NA KUBI! MOĆNA ČUDOVIŠTA IZ DUBINE: Ovo je bio Putinov način da uputi jednu jasnu poruku Bajdenu

 

Ranije je publikacija MK.RU izvestila da je u noći 12. juna došlo do masovnog napada na objekte u gradovima Ukrajine. Prema pisanju medija, štrajkovi su izvedeni u Kijevskoj, Poltavskoj, Viničkoj, Odeskoj, Sumskoj, Dnjepropetrovskoj i Harkovskoj oblasti. Ministarstvo odbrane Rusije nije komentarisalo ovu informaciju.Vojni ekspert Jurij Podoljaka sugerisao je da su glavni ciljevi napada bili objekti ukrajinskih oružanih snaga u regionu Kijeva i prestonici. On je priznao da su napadi izvedeni na aerodrom u Vasilkovu ili na termoelektranu Tripilja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter