Izvor: TANJUG
21.10.2024 u 07:45
0

DONALD TRAMP U MEKDONALDSU: Zasukao rukave! (VIDEO)

Tramp je, inače, kada je izašao iz aviona, rekao novinarima da će "tražiti posao u "Mekdonaldsu" i da je "stvarno želeo da se time bavi ceo život"

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp posetio je u nedelju „Mekdonalds“ u Pensilvaniji.

ILON MASK: U SAD će biti pooštrena cenzura ako pobedi Kamala Haris

Takođe, on je istakao i da kandidatkinji demokrata Kamala Haris nikada nije radila u lancu brze hrane dok je bila na fakultetu, kao što tvrdi.

Naime, Haris je tokom kampanje pričala o svojim iskustvima u „Mekdonaldsu“, odnosno da je tamo radila i pržila pomfrit, pa je Tramp odlučio da se okuša u tom poslu.

 Vlasnik Mekdonaldsa Derek Đakomantonio je izjavio da je ključna vrednost njegove organizacije  to što sa ponosom otvaraju svoja vrata svakome ko poseti zajednicu Feastervil.

Dodao je da je zbog toga prihvatio Trampov zahtev da pomno „posmatra transformativno radno iskustvo koje je imao 1 od 8 Amerikanaca: posao u „Mekdonaldsu“.

Tramp je, inače, kada je izašao iz aviona, rekao novinarima da će „tražiti posao u „Mekdonaldsu“ i da je „stvarno želeo da se time bavi ceo život“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter