Izvor: SD
04.11.2023 u 21:00
12

DOŠAO DA UBIJA RUSE PA POSLAT KUĆI U SANDUKU: BRITANSKI SNAJPERISTA nije ni ispalio SVOJ METAK, a već osetio RUSKI! FOTO

Forin ofis je potvrdio da izdržava porodicu Britanca koji je poginuo u Ukrajini.

Bivši snajperista britanske vojske Kristofer Periman (38), poginuo je u artiljerijskom napadu tokom svoje prve misije sa novom jedinicom u Ukrajini.

On se našao pred vatrom na poziciji iza linija fronta, rekao je izvor za The Sun. Kristofer Periman je ubijen u Ukrajini prošle nedelje.

Otišao je da bi učestvovao u ratu u Ukrajini, gde je promenio više jedinica. Njegova sestra, Ejmi Stet, odala mu je počast nakon njegove smrti prošle nedelje.

Naša srca su bila razbijena, a naš svet rasparčan. Izgubili smo Peza Perimana. Umro je kao pravi heroj, boreći se u ratu koji nikada nije bio njegov. Mislim da mi kao porodica nikada nećemo preboleti ovo. Otišao je u Ukrajinu da pomogne drugima i to ga je koštalo života – napisala je Kristoferova sestra.

Forin ofis je potvrdio da izdržava porodicu Britanca koji je poginuo u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

12 thoughts on “DOŠAO DA UBIJA RUSE PA POSLAT KUĆI U SANDUKU: BRITANSKI SNAJPERISTA nije ni ispalio SVOJ METAK, a već osetio RUSKI! FOTO”

  1. NE da pomaze,sestro! Pomoc se moze na tisucu nacina,a kako ja vidim tvoj brat je doshao da UBIJA! Upamti,-bitna je to razlika!!! Zato ti je tako brat I zavshija.

    9
    0
    Odgovori
  2. Britanski narkoman dosao da ubija rusku vojsku i da ratuje protiv rusa ko ga ubijo pozlatila mu se sto su pseto britansko sto pre vratili u sanduku.
    Support for Putin and Russia 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺💯☦️☦️☦️👌

    7
    0
    Odgovori
  3. Jos da nije rezimski pro Ruski bolesni heepi Pa i nekako. Nezna se koje je veca zuta stamoa heepi ili informer. Kad bi i ostavio detektor lazi ne da bi eksplodirao nego 3 puta zaredom bi puko fuj

    1
    9
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter