Izvor: Kurir
27.08.2024 u 21:05
0

DOVEŠĆEMO TRUPE NATO- a DO SMOLENSKA: Lukašenka pokušali da vrbuju

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je izjavio da njegova zemlja prolazi kroz "veoma teško vreme". Prema njegovim rečima, od Belorusije se traži da prekine saradnju sa Rusijom i da se "bori sa Ukrajinom" protiv nje.

„Pljuni na tu Rusiju, okreni se od te Rusije. Ratuj sa Ukrajinom protiv Rusije, a mi ćemo dovesti trupe NATO-a do Smolenska“, rekao je on na Republičkom pedagoškom veću u Minsku, dodavši da mu se „sa svih strana“ upućuju različiti predlozi, koje 99 odsto zemlja ne može da prihvati.

NIKO NEĆE NASTAVITI UGOVOR SA RUSIJOM: Zelenski ima plan za pobedu u ratu

Beloruski predsednik je više puta pozivao Rusiju i Ukrajinu da pregovaraju o prekidu neprijateljstava. U avgustu je na samitu Glasa globalnog juga predložio Belorusiju kao platformu za pregovore.

„Belorusija prolazi kroz težak period preorijentacije sa Zapada na Istok“, zaključio je Lukašenko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter