Izvor: Kurir
06.06.2024 u 09:51
1

DVA FEDERALNA SLUČAJA BLOKIRANA RAZLIČITIM PRAVNIM MEHANIZMIMA: Tramp se izvukao!

Dok razmatra zahtev bivšeg predsednika SAD za izuzeće glavne tužiteljke Fani Vilis, Apelacioni sud Džordžije danas je privremeno obustavio krivični proces protiv Donalda Trampa koji se vodi zbog pokušaja državnog udara na izborima 2020. godine, navodi se u sudskom nalogu.

„Nalogom se privremeno obustavlja postupak protiv Donalda Trampa i 14 kooptuženih dok se razmatra žalba optuženog na odluku kojom se dozvoljava da Vilisova, tužiteljka Okruga Fulton, ostane u slučaju“, navodi se u dokumentu koji prenosi Rojters.

PUTINOV ZALIV SVINJA: Odgovor Rusa na Bajdenovu dozvolu Ukrajini!

To je još jedan pokazatelj da ni ovaj postupak, jedan od četiri sa kojima se Tramp suočava tokom predsedničke kampanje i pokušaja da se vrati u Belu kuću, neće biti vođen pre izbora 5. novembra.

Iako je porota u Njujorku prošle nedelje proglasila Trampa krivim za pokušaj prikrivanja potplaćivanja bivše porno zvezde Stormi Danijels u zamenu za njenu ćutnju o aferi koju su imali, bivši američki predsednik je obećao da će osporiti ovu presudu.

Dva federalna slučaja koja su pokrenuta protiv bivšeg američkog predsednika, za pokušaj osporavanja izbornog poraza i loše rukovanje tajnim državnim dokumentima nakon napuštanja funkcije, takođe su blokirani različitim pravnim mehanizmima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DVA FEDERALNA SLUČAJA BLOKIRANA RAZLIČITIM PRAVNIM MEHANIZMIMA: Tramp se izvukao!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter