Izvor: Tanjug
24.10.2022 u 17:25
0

Dvoje ruskih državljana privedeni u Norveškoj, sumnja se da su fotografisali zabranjeni vojni objekat na severu zemlje!

Norveška policija je privela još dvoje Rusa zbog sumnje da su fotografisali zabranjeni vojni objekat na severu Norveške.

Tužilac Stefen Ravnasen rekao je norveškoj televiziji NRK da su ruski državljani, muškarac i žena 30-ih godina, uhapšeni u subotu u blizini Bjerkvika u kojem se nalaze vojni objekat i kasarne norveških oružanih snaga, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ravnasen je kazao da se njih dvoje, koji su se nalazili u automobilu sa ruskim tablicama, sumnjiče za ilegalno fotografisanje.

Slučaj je prosleđen norveškoj bezbednosnoj agenciji PST koja se bavi sličnim slučajevima nelegalnog fotografisanja ili upotrebljavanja dronova.

JONDROKOVIĆ SE SASTAO SA NENSI PELOSI: „Učiniće se sve da Rusija bude poražena“JONDROKOVIĆ SE SASTAO SA NENSI PELOSI: „Učiniće se sve da Rusija bude poražena“

Poslednjih nedelja, nekoliko ruskih državljana je privedeno u Norveškoj, uključujući četvoro ruskih državljana, tri muškarca i jednu ženu, koji su viđeni kako u centralnom delu Norveške fotografišu predmete koje je zabranjeno fotografisati. Oni su potom pušteni iz pritvora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter