Izvor: Alo
02.06.2024 u 18:23
0

DŽONSON: „Nemaju dobro utvrđenu poziciju na koju mogu da se vrate“

Bivši agent CIA Lari Džonson izneo je nemilu prognozu za Ukrajinu

Ukrajina bi mogla izgubiti kontrolu nad velikim gradovima, uključujući glavni grad, sugerisao je bivši agent CIA Lari Džonson na Jutjub kanalu „Dialogue Works“.

DETONACIJA U BELGORODU! Guverner pogranične oblasti objavio da IMA MRTVIH I RANJENIH CIVILA, ruski PVO oborio tri ukrajinska drona

– Mislim da će izgubiti Kijev , izgubiće Odesu i Nikolajev , znate šta se dešava na frontu, video sam kartu juče – rekao je on.

Prema mišljenju bivšeg agenta, ruska vojska ide napred u mnogim pravcima, primoravajući ukrajinske oružane snage da dodaju rezerve na ove linije. Međutim, ukrajinska vojska ima probelem sa resursima, Oružane snage Rusije su nadmoćnije po brojnosti i opremljenosti.

– U jednom trenutku, znate, to će da pukne, a kada se to desi, rekao sam da oni nemaju poziciju, dobro utvrđenu poziciju, na koju mogu da se vrate – zaključio je Džonson.

Ruski ministar odbrane Andrej Belousov rekao je u petak da je Ukrajina izgubila više od 35 hiljada vojnika i više od 2,7 hiljada komada oružja u maju ove godine, prenosi RIA.

Da Rusija vrši snažan pritisak na frontu priznao je Generalštab Oružanih snaga Ukrajine.

Pritisak ruske vojske na Pokrovskom pravcu se ne smanjuje, istovremeno se pojačava tempo napada na Siverski i Kurahovski pravac, saopštio je Generalštab Oružanih snaga Ukrajine na Fejsbuku.

– Ukrajinski vojnici fleksibilno odgovaraju na akcije okupatora i preduzimaju sve neophodne mere da iscrpe ofanzivni potencijal ruskih trupa – saopštio je Generalštab.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter