Izvor: ALO
25.06.2024 u 07:26
2

DŽULIJAN ASANŽ JE SADA SLOBODAN ČOVEK Snimljen je kad se ukrcavao na avion, pogledajte kako sada izgleda

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž (52), napustio je juče Veliku Britaniju i zatvor maksimalnog stepena bezbednosti nadomak Londona gde je bio zatočen pet godina

On je od juče na slobodi pošto se nagodio odnosno potpisao sporazum o priznanju krivice.

Džulijan Asanž je snimljen i kako se ukrcava u avion a snimak je obišao svet!Asanž je u ponedeljak pušten uz kauciju iz pritvora, a sada se čeka da federalni sudija prihvati sporazum. U zamenu za priznanje krivice Asanž će biti osuđen na izdržavanje kazne od 62 meseca – koliko je već proveo u britanskom zatvoru.

ČEKA SE ODGOVOR MOSKVE: EU odobrila transfer 1,4 milijarde evra Ukrajini od profita zamrznute ruske imovine, MAĐARSKA najavila blokadu

 

Kada sudija prihvati priznanje krivice, Asanž će moći da se vrati u rodnu Australiju.

U postu na platformi X, Vikiliks je naveo da je Asanž napustio Belmarš u ponedeljak ujutro nakon što mu je Visoki sud odobrio kauciju. Do popodneva je bio na aerodromu Stansted gde se ukrcao na avion i napustio Veliku Britaniju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DŽULIJAN ASANŽ JE SADA SLOBODAN ČOVEK Snimljen je kad se ukrcavao na avion, pogledajte kako sada izgleda”

  1. Veoma me je obradovala ova vest! Nije treba da bude u zatvoru! Asanz je zadluzio Nobelovu nagradu! Apelujem na sve humaniste da ga kandiduju!
    Ruzica Mitkovic

    0
    0
    Odgovori
  2. Асанж је добро познавао ИТ технологију али лоше англо санкцонце, искрено пуно је урадио за истину али није умео да се заштити. Где је сада Сноуден ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter