Izvor: Kurir
11.06.2024 u 08:01
0

EKSPLOZIJA U FABRICI MUNICIJE U POLJSKOJ! Ima mrtvih i ranjenih

U fabrici oružja "Mesko" u Poljskoj danas je došlo do eksplozije koja je izazvala požar, a u njemu je poginuo jedan radnik i još jedna osoba je povređena, rekli su zvaničnici.

Premijer Poljske Donald Tusk rekao je da nema razloga za izvođenje zaključka da „spoljna sila“ stoji iza eksplozije u „Mesku“.

BELORUSIJA ULAZI U RAT? Počelo raspoređivanje

U poslednje vreme, Poljsku je zadesio niz požara, a zvaničnici istražuju da li bi to mogao biti rezultat sabotaža tajnih službi Rusije i Belorusije, kao odgovor na poljsku podršku Ukrajini.

Državna holding grupa proizvođača oružja je saopštila da eksplozija u Mesku, u gradu Skarzisko Kamiena, predstavlja „ogromnu tragediju“ za sve članice te grupe, i da je istraga u toku.

U fabrici se proizvode municija i projektili, a grad je udaljen 135 kilometara južno od Varšave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter