Izvor: blic
18.08.2024 u 14:49
0

EKSTREMNA OPASNOST U GRČKOJ:Našim turistima stiglo upozorenje

Naši turisti u opštini Dion-Olimp u Grčkoj primili su hitnu poruku o evakuaciji zbog velikih požara. Vlada Grčke izdala je upozorenje zbog ekstremne opasnosti. Svi turisti i građani u mestu Plaka moraju se hitno premestiti u Katerini i Leptokariju.

Ova evakuacija je ključna zbog ozbiljnosti požara koji ugrožavaju bezbednost ljudi. Brza reakcija može spasiti živote i smanjiti rizik od povreda. Požari u Grčkoj postaju sve češći i opasniji, što zahteva brze i efikasne mere.

Upozorenje je izdato danas u 12.55 za mesto Plaka, na teritoriji opštine Dion-Olimp. Svi turisti i građani moraju se hitno premestiti u bezbedne delove Katerini i Leptokarija. Požari su intenzivni i predstavljaju ozbiljnu pretnju.

lasti će nastaviti da prate situaciju i pružati informacije o daljim koracima. Turisti i građani treba da prate uputstva i ostanu u bezbednim zonama. Požari su ozbiljan problem koji zahteva zajedničke napore za kontrolu i gašenje.

„Na snazi je upozorenje Vlade Grčke usled ekstremne opasnosti. Svi turisti i građani koji se trenutno nalaze u Plaki moraju se hitno premestiti u delove Katerini i Leptokarija,“ navodi se u poruci, koju je naša državljanka okačila na grupu „Grčka info“.

Grčka info Screenshot
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter