Izvor: tanjug
22.10.2021 u 10:45
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U UKRAJINI: Rekordan broj novozaraženih i umrlih od posledica korona virusa!

Ukrajina je danas registrovala drugi uzastopni dan rekordnog broja novozaraženih i smrtnih slučajeva od korona virusa, saopštilo je danas ukrajinsko ministarstvo zdravlja, uprkos strožim ograničenjima koja su uvedena prošlog meseca.

Podaci Ministarstva pokazuju 23.785 novih slučajeva u poslednja 24 sata, u odnosu na 22.415 dan ranije, dok je registrovano 614 novih smrtnih slučajeva povezanih sa kovidom-19, čime je premašena brojka od 546 zabeležena dan ranije, prenose mediji.

PROČITAJTE JOŠBAJDEN: SAD će pomoći u odbrani ostrva Tajvana, za koje Kina tvrdi da joj pripada!

Vakcinacija je uvedena kao obavezna za vladine službenike, kao što su nastavnici, dok se nevakcinisanim licima ograničava poseta restoranima, sportskim i drugim javnim događajima.

Grad na zapadu zemlje Lviv bi mogao ponovo da pooštri ograničenja, dok je gradonačelnik Kijeva rekao da će taj grad ove nedelje ući u opasnu „crvenu“ zonu, zbog čega će se uvesti restikcije.

PROČITAJTE JOŠRumunija: Biće i 20.000 zaraženih dnevno

Od početka pandemije, ukupan broj zaraženih u Ukrajini je dostigao 2,72 miliona, sa 63.003 smrtnih slučajeva.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter