Izvor: INFORMER
15.05.2024 u 14:08
0

ERDOGAN PORUČIO IZRAELU: Na kraju će meta biti – Anadolija… Kako je tek nazvao Netanjahua!

Izraelu će na kraju meta biti Anadolija sa svojim zabludama o obećanoj zemlji, izjavio je danas turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i dodao da će Turska podržati Hamas, koji se bori za nezavisnost Palestine i brani prvu liniju Anadolije.

Erdogan je rekao u turskom parlamentu da čak i ako čovečanstvo ostavi Izrael na miru, Turska to nikada neće učiniti i da će ih naterati da plate za svoje zločine, prenela je agencija Anadolija.

– Svet mora da vidi stvarnost i ne može više da ćuti o genocidu u Gazi – istakao je turski predsednik.

 

 

On je naglasio da kršenjem Povelje Ujedinjenih nacija Izrael izaziva svet.

– Šta oni misle ko su? Mora se učiniti sve da se zaustavi teroristička država Izrael – rekao je Erdogan.

On je naveo da će se uskoro svi Palestinci vratiti u svoju domovinu i svoje kuće.

– Kao što pokazuje istorija, svi počinioci genocida će doživeti svoj kraj i kraj kasapina Gaze (Benjamina) Netanijahua – istakao je Erdogan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter