Izvor: Kurir
29.05.2024 u 15:45
1

ERDOGAN: „Ruke vlade SAD su uprljane krvlju“

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da "svetska zajednica posmatra varvarstvo" premijera Izraela Benjamina Netanjahua kog je nazvao "umnim bolesnikom, manijakom, psihopatom i vampirom koji se hrani krvlju", javila je agencija Anadolija.

Ministarstvo za komunikacije Turske je na platformi Iks objavilo da je Erdogan u Ankari na partijskom sastanku rekao da „mladi ljudi počinju da uviđaju šta je izopačenost cionizma“ i da se nada svetu bez cionističke izopačenosti.

„Ni jedna vera ne smatra da je legitimno paliti nevine civile na smrt u njihovim šatorima“, dodaje se u saopštenju Ministarstva.

Erdogan je takođe rekao da su i ruke vlade SAD uprljane krvlju, ocenivši da je ona takođe odgovorna za „genocid u Gazi“.

Izraelski mediji su preneli da je Erdogan danas popodne u govoru na sastanku svoje Stranke Pravde i razvoja (AKP) kritikovao Izrael i SAD zbog rata u Gazi.

On je rekao da su šefovi država u Evropi postali saučesnici „izraelskog vampirizma“ jer ćute.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ERDOGAN: „Ruke vlade SAD su uprljane krvlju“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter