Izvor: TANJUG
29.07.2022 u 19:42
0

FILMSKA POTERA U BODRUMU: Kapetan pokušao brodom da pobegne nakon dojave da krijumčari drogu

Turisti u popularnom turskom letovalištu Bodrum juče su mogli da gledaju filmsku poteru uživo.

Naime, nakon dojave da se luksuzna jahta pod američkom zastavom koristi za krijumčarenje droge, turska obalska straža pokušala je da presretne brod. Međutim, zapovednik jahte odlučio je da pobegne.

Rezultat sporazuma o hrani: Tri broda natovarena žitom isploviće iz ukrajinske luke Černomorsk!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Turska obalska straža dobila je dojavu o pronalasku droge na luksuznom brodu „Belgor“ koji se nalazio uz obalu Jalikavaka, mesta kod popularnog turskog letovališta Bodrum, na obali Egejskog mora.

Prema pisanju lokalnih medija, zapovednik broda kod sebe je imao određenu količinu droge pa je zbog toga pokušao da pobegne u susednu Grčku iako mu je naređeno da se zaustavi.

Budući da se oglušio na zapovest, obalska straža je zupucala na brod. Jahta je posle pucnjave bila veoma oštećena, a svaku ideju o bekstvu isteralo im je plovilo obalske straže koje se zabilo u njih.

Policija je privela četiri osobe koje su se nalazile na jahti, a kriminalističko istraživanje još je u toku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter