Izvor: 24 sedam
02.08.2024 u 16:16
0

FRANCUSKA IZDALA HITNO UPOZORENJE SVOJIM GRAĐANIMA: Napuštajte Iran što pre!

Hamas i iranske vlasti okrivili su Izrael za ubistvo i obećali osvetu

Francuska je danas apelovala na svoje državljane koji se nalaze u Iranu da napuste tu zemlju „što je pre moguće“ zbog napetosti u regionu nakon smrti političkog lidera Hamas Ismaila Hanijea i komandanta Hezbolaha Mohameda Deifa.

VRATA PAKLA OTVARAJU SE U NAREDNA 72 SATA: Amerika šalje flotu ka Izraelu, otkazani letovi, Iran odbija bilo kakav razgovor

– Zbog povećanog rizika od vojne eskalacije u regionu, apelujemo na francuske državljane koji dolaze u posetu Iranu i na one koji se tamo nalaze, da odu što je pre moguće – saopštilo je francusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Nekoliko zapadnih zemalja savetovalo je građane da ne putuju u Izrael i Liban zbog straha od širenja sukoba

Izraelske snage ubile Deifa u vazdušnom napadu u Bejrutu, dok je ranije ubijen je u sredu u Teheranu.

Hamas i iranske vlasti okrivili su Izrael za ubistvo i obećali osvetu. Izraelska vojska potvrdila je da je ubila Deifa, ali Tel Aviv nije priznao niti negirao da je ubio Hanijea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter