Izvor: Sputnik Srbija
11.07.2022 u 13:02
0

FRANCUSKA MINISTARKA: Zemlja mora biti spremna za potpunu obustavu isporuka gasa iz Rusije

Ministarka industrije Francuske Anjes Panje-Rinašer upozorila je da zemlja mora biti spremna za potpunu obustavu isporuka gasa iz Rusije.

„Treba da krenemo od najgoreg scenarija, jer on postoji. Rusija u svakom momentu može u potpunosti obustaviti isporuke gasa. Ja sam izuzetno oprezna“, izjavila je francuska ministarka u intervjuu za list „Figaro“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

S obzirom na taj rizik, francuska Vlada preduzima mere, diverzifikujući svoje izvore snabdevanja, dodala je Panje-Rinašer.

MEDIJI: Rusija će izvoziti strateške sirovine brodovima! „Koridor Sever-Jug je duga transportna arterija od Sankt Peterburga do luka Irana i Indije“

Ranije je takav scenario predvideo i ministar ekonomije i finansija Francuske Bruno le Mer koji je rekao da će se „pripremati za potpuni prekid isporuka ruskog gasa, što je danas najverovatnija opcija“.

Nakon početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, zapadne zemlje uvele su brojne sankcije Rusiji.

EU je usvojila šesti paket sankcija, koje, konkretno, uključuju postepeni embargo na uvoz uglja i nafte iz Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter