Izvor: Alo
02.09.2024 u 13:27
0

FRANCUSKA NIJE DALA NIKAKAV ODGOVOR: Durovu neće biti omogućeno…

Durov je priveden na pariskom aerodromu Burž 24. avgusta, što je izazvalo kritiku javnosti u mnogim zemljama

Francuske vlasti ignorisale su zahtev ruskih diplomata da se osnivaču društvene mreže Telegram Pavelu Durovu omogući razgovor sa konzulom dok je bio u pritvoru, saopšteno je iz ruske amabasade u Francuskoj.

PUTIN SPREMA BRUTALNU ODMAZDU: Otkrio šta se sprema u Donjecku

“U periodu dok je Pavel Durov bio u pritvoru, njemu je bio onemogućen konzularni pristup, a francuska strana nije dala nikakav odgovor, ni pozitivan, ni negativan, na naš zahtev“, saopšteno je iz ambasade.

Durov je priveden na pariskom aerodromu Burž 24. avgusta, što je izazvalo kritiku javnosti u mnogim zemljama. Durov je u Francuskoj osumnjičen za više krivičnih dela, uključujući saučesništvo u upravljanju internet platformom u cilju obavljanja nezakonitih transakcija organizovane grupe, a mogao bi da se suoči sa kaznom do 10 godina zatvora.

Durov je u sredu uveče pušten uz kauciju koju uskoro mora da plati (pet miliona evra), a takođe mu je zabranjeno da napušta teritoriju Francuske i mora da se javlja policiji dva puta nedeljno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter