Izvor: Tanjug
03.11.2022 u 09:28
0

FSB ODMAH REAGOVALA NA OZBILJNE SPEKULACUJE O BOMBI: „Rusija uhapsila ukrajinskog agenta zbog planiranja sabotaže!“

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) uhapsila je agenta ukrajinske službe bezbednosti na Krimu zbog navodnog planiranja da podmetne bombe na objekate ruske energetske mreže, saopštio je zvaničnik FSB.

ISPOVEST BIVŠE LEKARKE FSB KOJA JE PREBEGLA U NEMAČKU: Mnogi u ruskoj tajnoj službi smatraju rat u Ukrajini izgubljenim!

„Federalna služba bezbednosti sprečila je akt sabotaže, koji su osmislile ukrajinske specijalne službe, na objektu energetske infrastrukture na Krimu“, saopštila je pres služba, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Navode da je uhapšeni ukrajinski državljanin (44) odveden u pritvor na dalje ispitivanje i dodaju da su kod njega pronađene tri eksplozivne naprave i detaljno uputstvo sa mapom na kojoj su obelezeni energetski objekati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter