Izvor: BSC HAPPY/KURIR
20.11.2023 u 16:26
0

GLUMICA POSTALA PRVA DAMA ARGENTINE: Zgodna Fatima obara sa nogu, a milioni je prate na mrežama (FOTO/VIDEO)

Fatima Flores, poznata glumica, nova je prva dama Argentine!

Komičarka koja godinama puni pozorišta širom Argentine prema navodima lokalnih medija mesecima se nalazi u romantičnoj vezi sa Havijerom Mileijem koji je u nedelju pobedio na predsedničkim izborima.

Flores važi za jednog od najboljih imitatora nekadašnje predsednice Кristine Fernandes de Кiršner u Argentini. Poznata je po nastupima na kojima napravi niz impersonacija, jednu za drugom, a bez maski i prerušavanja može da odglumi više od 20 javnih ličnosti.

Glumeći predsednicu dobila je i prestižnu televizijsku nagradu.

– Postoji mnogo istraživanja i gledanja miliona video snimaka da bi se zaista uhvatila duša lika i psihologija. Boja glasa je takođe veoma važna. Gestovi i pokreti čine ceo lik – rekla je jednom prilikom Flores koju na društvenim mrežama prate milioni.

Fatima je zapravo njeno umetničko ime.

Zove se Marija Eugenija, ima 42 godine, a odrasla je u Olivosu, kvartu na periferiji argentinske prestonice, gde se nalazi i rezidencija predsednika države.

Marija je ranije otkrila da je pseudonim usvojila na predlog svog bivšeg supruga Norberta Markosa, koga je upoznala 2001. godine, a koji je do početka godine bio njen dugogodišnji producent.

Rastali su se početkom godine posle 22 godine nakon čega je počela njena romansa sa novoizabranim predsednikom.

VELIKO NEVREME U TURSKOJ: Vetar duvao NEVEROVATNOM brzinom, među poginulima i troje dece (VIDEO)

Mediji su nedelju dana nakon izbora 13. avgusta saznali da je kandidat sa najviše glasova, desničarski populista Havijer Milej, osvojio srce zgodne glumice.

S obzirom na to da je Majli sada izabran za predsednika, Flores će postati prva dama i mogla bi da živi u predsedničkoj rezidenciji Olivos, nedaleko od kuće u kojoj je odrasla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter