Izvor: telegraf.rs
16.10.2023 u 10:39
0

Hamas trenira decu da brane Gazu? Mašu puškama, neki imaju samo 10 godina

Snimci su navodno nastali uoči masakra u kibucu Kfar Aza i otkrivaju kako Hamasovci treniraju dečake za sledeću generaciju militanata

Komandanti Hamasa navodno treniraju školsku decu da brane Gazu dok se hiljade izraelskih vojnika spremaju da pređu granicu.

Teroristi navodno treniraju decu, od kojih neka imaju samo 14 godina, za borbu, a neki čak i mlađi navodno se obučavaju na vojnim vežbama i veštinama naoružanja, tvrdi izraelska jedinica za hitne slučajeve.

Organizacija South First Responders (SFR) objavila je juče na Telegramu fotografije i snimke navodne obuke.

PREMINUO MARTI AHTISARI: Tvorac plana za tzv. Kosovo preminuo u 86. godini, Srbi će ga pamtiti po ovoj sramnoj i neljudskoj izjavi

SFR kaže da je snimak dokaz o „ciničnoj indoktrinaciji palestinske dece“ u, kako su opisali, „kampovima za obuku u vojnom stilu“.

 

Jedinica je objavila i snimak Hamasovih militanata kako idu od kuće do kuće dok su lovili porodice koje su se krile unutra.

Snimci su navodno nastali uoči masakra u kibucu Kfar Aza i otkrivaju kako Hamasovci treniraju dečake za sledeću generaciju militanata.

Vide se dečaci, od kojih neki imaju i 10 godina, kako mašu puškama.

Da podsetimo, rat u Izraelu besni već 10 dana, a u sukobima je poginulo više od 4.000 ljudi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter