Izvor: ALO
11.06.2024 u 18:53
1

HANTER BAJDEN PROGLAŠEN KRIVIM: Prvo oglašavanje predsednika SAD posle presude Hanteru

Američki predsednik Džozef Bajden izneo je svoje stavove nakon što je sud proglasio svog sina Hantera krivim po sve tri tačke optužnice.

Hanter Bajden suočava se sa ozbiljnim posledicama, uključujući mogućnost zatvorske kazne do 25 godina i novčane kazne od 750.000 dolara. Ovo su prilično ozbiljne optužbe, a mediji ističu da je neuobičajeno da počinioci dobiju zatvorske kazne u ovakvim slučajevima.

Hanter Bajden je ilegalno kupio pištolj „kolt kobra“ u oktobru 2018. godine, kršeći zakon tako što je dao lažnu izjavu prodavcu o korišćenju droga, iako je u to vreme bio narkoman. Ovo je dovelo do podizanja optužnica protiv njega, jer je bio u posedu pištolja 11 dana, a nije prijavio da koristi droge.

SEVERNA FLOTA OSTALA BEZ MOĆNOG BRODA ZA BORBU PROTIV PODMORNICA: Ukrajina tvrdi da „Admiral Levčenko“ gori u Barencovom moru

 

Iako Hanter navodno nikada nije pucao iz pištolja, na kraju je oružje bačeno u smeće kako ne bi bilo povezano sa sinom predsednika. Ovo je detalj koji je izazvao dodatnu pažnju javnosti i medija, budući da je povezan sa pokušajem prikrivanja tragova.

Iako je sud proglasio Hantera krivim, predsednik Džozef Bajden izjavio je da i dalje ponosno gleda na svog sina. Ova reakcija izaziva različite reakcije javnosti, ali ističe se očinski nagon predsednika da podrži svog sina uprkos ozbiljnim optužbama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HANTER BAJDEN PROGLAŠEN KRIVIM: Prvo oglašavanje predsednika SAD posle presude Hanteru”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter