Izvor: 24sedam
21.10.2024 u 11:55
0

HELIKOPTER UDARIO U TORANJ U HJUSTONU: Više osoba je poginulo (VIDEO)

Helikopter udario u stub, eksplodirao i zapalio se, poginulo više osoba

Zbog stravične nesreće koja se u nedelju dogodila u Hjustonu, kada se helikopter zakucao u radio-toranj i srušio, došlo je do haosa među stanovništvom.

NAPAD IZRAELSKE ATILJERIJE NA RAFU: Poginulo najmanje 18 civila

Naime oni su, kako i sami kažu, u dvorištima zatekli delove letelice, ali i ljudske ostatke. Policija i vatrogasci odmah su upozorili obližnje stanovništvo da će u dvorištima pronaći različite materije što je i bio slučaj.

– Videli smo kako ova jaka svetlost leti prema crkvi – rekao je Marko Perez, koji je bio na koncertu na otvorenom u blizini i dodao: To svetlo se pretvorilo u narandžasto-crvenu vatrenu loptu, prenosi Daily mail.

Perez i njegov unuk rekli su da je metal koji je pao na zemlju podsećao na „špagete“.

Podsetimo, najmanje četiri osobe su poginule, među kojima i dete, kada se helikopter srušio u američkoj državi Teksas.

Na snimcima, koje su zabeležili meštani, se vidi kako navodno helikopter udara u radio toranj a zatim pada na zemlju. Inače, radio toranj visok 300 metara je bio uredno obeležen i osvetljen.

Vlasti i dalje ne znaju tačan broj žrtava ali se pretpostavlja da je u helikopteru bilo četvoro ljudi, od kojih je jedno dete, ali da niko nije preživeo. Prema onome što je rekonstruisano, helikopter je poleteo iz Elingtona, koji se nalazi oko 30 kilometara južno od mesta nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter