Izvor: kurir
23.06.2024 u 14:04
0

HILJADE BORACA SPREMNO DA KRENE NA IZRAEL Rat na Bliskom istoku preti da eskalira još više

U slučaju izbijanja šireg sukoba, hiljade boraca iz iranskih militantnih frakcija spremne su da dođu u Liban da se pridruže militantnoj grupi Hezbolah u borbi protiv Izraela, tvrde zvaničnici iranskih frakcija i analitičari.

Od izbijanja sukoba u Pojasu Gaze između palestinske militantne grupe Hamas i Izraela, gotovo svakodnevno se razmenjuje vatra i duž libanske granice sa severnim Izraelom između snaga proiranske militantne grupe Hezbolah i Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), prenosi Al Džazira.

MAKRON U PROBLEMU: Popularnost francuskog predsednika opala nakon ŠOKANTNE ODLUKE, u padu i podrška njevovom premijeru

 

Situacija na severu Izraela se pogoršala ovog meseca nakon što je u izraelskom vazdušnom napadu ubijen visoki vojni komandant Hezbolaha na jugu Libana. Hezbolah je uzvratio ispaljivanjem stotina raketa i eksplozivnih dronova na severni Izrael.Izraelski zvaničnici su zapretili vojnom ofanzivom na Liban ako se Hezbolah ne povuče iz pograničnog pojasa prema Izraelu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter