Izvor: Kurir
23.08.2024 u 21:09
0

HOROR SCENA U MEKSIKU: Osećam da je sigurnosni lanac samo jedna tanka nit koja može lako da pukne

Posetioci jednog luna parka u Meksiku ostali su da vise skoro 61 metar u vazduhu usled stravičnog incidenta koji ih je zamalo koštao života.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, posetioci koji su se našli na vrtešci tokom olujnog nevremena koje se odjednom spustilo na grad, bili su prinuđeni da ostanu da vise u vazduhu, nakon što su zaposleni luna parka ugasili njihovu vožnju zbog lošeg vremena.

ČUVARI LEŽE U LOKVAMA KRVI: Pobunjenik joj drži nož pod vratom, svi leže nepomično!

Kako pokazuju snimci, zaglavljeni posetioci su ostali da vise dok se oko njih spustila tama, kiša i vetar. Navedeno je da je čak 32 ljudi ostalo zaglavljeno na vožnji koja se inače kreće brzinom oko 64 kilometara na čas.

– Počela je kiša i ostali smo zaglavljeni na nebu, dok je na sajtu luna parka navedeno da vožnja traje samo 2 minuta – čuje se glas kako govori na video snimku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Nije jasno koliko dugo su proveli u vazduhu, viseći sa te neverovatne visine, ali luna park navodi da su posetioci spaseni ubrzo nakon nastalog snimka i da nije bilo povređenih učesnika.

Užasnuti gledaoci

Video snimci sa paklene vožnje su ubrzo nakon drame postali viralni na društvenim mrežama, gde se većina korisnika složila da je ovo „luna park vožnja iz noćnih mora“, dok je bilo i onih koji se složili da je sama vožnja po sebi zastrašujuća.

– Ta vožnja me užasava. Osećam da je sigurnosni lanac samo jedna tanka nit koja može lako da pukne – napisao je jedan korisnik ispod videa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter