Izvor: Alo
21.07.2024 u 11:21
0

HOROR U ALBANIJI: Sve žrtve povezane sa KLANOM KALEMI

Albanska policija traga za počiniocima trostruke egzekucije koja se noćas oko ponoći dogodila u mestu Memaljaj na jugu zemlje.

Albanijan post prenosi da je potraga proširena na okruge Đirokaster, Vlora, Fijer i Berat.

UKRAJINSKI OTPOR SLABI: Kud god da pogledate, situacija na frontu je veoma loša

Navodi se da je policija privela neke od osoba koje bi mogle da budu povezane sa trostrukim ubistvom.

Nakon zločina policija je u selu Bejaj pronašla zapaljeni automobil BMW za koji se sumnja da je pripadao napadačima.

Navodi se da su ubijeni Šićiri Kalemi (74), Marsel Čela (47) i Gledio Muka (36), a Artur Kalemi (57) je ranjen i u teškom je stanju.

Drugi albanski mediji navodi da su mete napada bila dvojica članova klana Kalemi, dok Čela i Muka bili konobar i posetilac u lokalu u kojem se dogodio napad.

Navodi se da su Šićiri i Artur bili bliski s Adrijatikom Kalemijem, koji je preživeo tri likvidacije – jednom u Grčkoj, jednom u zatvoru i poslednju u Albaniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter