Izvor: Alo
08.10.2024 u 08:28
0

HOROR U INDIJANI: Otkriveni delimični fragmenti kostiju ubijene dece!

Sudija je, na osnovu dokaza, utvrdio da ima dovoljno osnova za njihovo hapšenje.

Majka i otac iz Indijane su iza rešetaka nakon što su osumnjičeni da su navodno ubili svoja dva deteta, a zatim spalili njihova tela u dvorištu.

U NAŠOJ ZEMLJI IMA MNOGO LOŠIH GENA SADA: Tramp se osvrnuo na pismo imigracionih i carinskih službi

Stiven Val (31) i Samanta Sebela (25) suočavaju se s optužbama za ubistvo, zanemarivanje zavisnog lica koje je dovelo do smrti, zlostavljanje leša i neizveštavanje o mrtvom telu, javlja Law&Crime.

Kancelarija šerifa okruga Džasper je saopštila da su policajci počeli istragu 20. septembra nakon što je neko navodno priznao prijateljima da je ubio dvoje dece i spalio njihova tela u svom domu u Vitfildu. Policija je mrtvu decu nazvala „nedokumentovanom“, što znači da su verovatno rođena kod kuće i nikada nisu dobila dokumentaciju poput izvod iz matične knjige rođenih, socijalnog broja i slično.

Detektivi su pronašli Valea i Sebelu u hotelu u okrugu Njuton. Negirali su bilo kakvo saznanje, ali su policajci uzeli njihove telefone kao dokaz. Policija je dobila nove informacije, ali su roditelji i dalje tvrdili da su nevini, rekli su policajci. U međuvremenu, treće nedokumentovano dete im je oduzeto.

Policija našla fragmente kostiju

Dana 30. septembra, Kancelarija šerifa, Državna policija Indijane, Kancelarija mrtvozornika okruga Džasper zajedno sa dva psa tragača za leševima došli su na imanje u Vitfildu gde su Vale i Sebela nekada živeli. Izveštaji kažu da su izbačeni iz te kuće ranije ove godine.

„Uz saradnju vlasnika zemljišta i trenutnih stanara, pretraga je započela, a psi tragači su signalizirali na tri različite lokacije na imanju. Preliminarna pretraga na ovim lokacijama otkrila je delimične fragmente kostiju“, napisali su policajci.

Policija je odnela fragmente kostiju kod stručnjaka u Indianapolis na analizu kako bi utvrdila da li su ljudski ili životinjski. Utvrđeno je da su ljudske, prema saopštenju Kancelarije šerifa.

Istražitelji su ponovo ispitivali Valea i Sebelu u četvrtak, kada su „novi podaci izašli na videlo.“

Sudija je utvrdio da ima dovoljno osnova za njihovo hapšenje. Policajci su ih odveli u pritvor okruga Džasper gde ostaju bez mogućnosti za kauciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter