Izvor: Alo
17.10.2024 u 22:17
0

IRAN NE SME DA IMA NUKLEARNO ORUŽJE: Tramp priznao

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, bio je gost u popularnom BPD podkastu, gde je razgovarao o različitim političkim temama, uključujući odnose sa Iranom i trenutni rat u Ukrajini

Voditelj Patrik Bet David postavio je pitanja o Trampovom stavu prema Iranu i dosadašnjem vođenju države.

NADAM SE DA STE SITI TOGA KAO I JA: Vašington kipti od besa

Na pitanje o budućnosti Irana, Tramp je ponovio svoj dugogodišnji stav: „Jedino što je bitno jeste da Iran ne sme da ima nuklearno oružje“.

Voditelj je takođe upitao da li je Tramp zadovoljan trenutnim načinom na koji se vodi država. Bivši predsednik je izrazio nezadovoljstvo, izjavivši: „Ne možemo biti u potpunosti uključeni u ovaj proces. Ne možemo ni sami sobom da vladamo. Da se razumemo, ne možemo sami sobom da vladamo“.

Tokom razgovora, Tramp je dao i zapažanje o ratu u Ukrajini, ističući:“Ovaj rat je izgubljen. Ukrajina, zapamtite, više nije Ukrajina. Svaki grad je praktično zbrisan sa lica zemlje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter