Izvor: Kurir
12.06.2024 u 12:37
0

IZBO JE U SRCE I SLEZINU: Do detalja opisao MONSTRUOZNI ZLOČIN!

Sahrana devojčice Vasiliki (11) iz Grčke, za čiju je smrt osumnjičen stric koji je, pre nego što ju je ubio, pokušao da je siluje, zakazana je za danas u 18 časova.

„Stajao sam u pekari i video sam svoju nećaku. Ne znam kako mi je palo da je pozovem da prošeta. Dogovorili smo se da će to biti u 8 uveče“, rekao je stric na saslušanju.

 

U nastavku je priznao da je imao nameru da siluje rođaku.

„Čekao sam je i došla je svojom voljom. Uzeli smo osveženje u mini marketu. Kada smo stigli na odredište, uzeo sam je za ruku i predložio da nastavimo ‘dalje’. Ona je rekla da neće i da će reći roditeljima“, dodao je.

Prema rečima strica, kako je preneo grčki portal, on je planirao da devojčicu siluje u automobilu ali nije očekivao da će mu ona zapretiti da će „sve reći roditeljima“.

Izbo je u srce i slezinu

Nakon ovakve preteće reakcije devojčice, stric je izbo šrafcigerom navodno u srce i slezinu.

„Počeo sam da joj zabadam šrafciger u vrat i leđa. Uhvatio sam je za kosu i oduvkao u polje. Tamo sam čuo samo ‘ah’ i onda ništa. Bacio sam je u trsku i otišao u majčinu kuću“, rekao je on.

Podsetimo, mala Vasilika nestala je u nedelju uveče, a porodica je oko 3 sata ujutru policiji prijavila nestanak. Nažalost, devojčica je u ponedeljak pronađena mrtva u njivi.

Osumnjičeni za ubistvo Vasilike je 2017. uhapšen jer je silovao 14-godišnje dete. Prema navodima medija, u pitanju je rođak Vasilikinog oca.

On je 2020. osuđen na Zakintosu, ali je pušten na uslovnu slobodu do presude apelacionog suda. Bio je u obavezi da se redovno javlja u policijsku stanicu. Da li je poštovao naređenje suda u ovom trenutku nije poznato.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter