Izvor: TANJUG
29.08.2024 u 12:15
0

IZRAEL IZJAVIO: U napadu ubijeno pet palestinskih boraca u džamiji

Izraelska vojska saopštila je danas da su njene trupe ubile pet palestinskih boraca koji su se krili u džamiji u gradu Tulkarem na Zapadnoj obali

TEL AVIV  – Izraelska vojska saopštila je danas da su njene trupe ubile pet palestinskih boraca koji su se krili u džamiji u gradu Tulkarem na Zapadnoj obali, u jednom od najvećih napada na okupiranu teritoriju poslednjih meseci.

SNAŽAN TAJFUN POGODIO JAPAN: Udari vetra skoro 200 kilometara na sat!

Vojska je saopštila da je jedan od pet boraca ubijenih u džamiji ,Muhamad Džaber, poznat kao „Abu Šudža“, šef mreže militanata u izbegličkom kampu Nur Šams u blizini grada.

Operacija, za koju je očevidac Rojtersa naveo da je još u toku, počela je juče ujutru uz učešće stotine izraelskih vojnika i podršku helikoptera, dronova i oklopnih transportera koji su izvršili raciju na gradove Tulkarem, Dženin i druge oblasti u dolini Jordana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter