Izvor: SPUTNIK
06.08.2024 u 22:19
0

IZRAELSKA VOJSKA: Hezbolah lansirao više od 30 raketa na sever Izraela

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je libanska grupa Hezbolah večeras lansirala više od 30 raketa na sever Izraela.

IDF navodi da je prvi baraž od oko 20 raketa bio usmeren na severnu Golansku visoravan i da su sve pogodile otvorena područja, dok je kasnije 10 raketa ispaljeno na sever Izraela u blizini granice sa Libanom, od kojih je pojedine oborila izraelski sistem protivvazdušne odbrane „Gvozdena kupola“, a da su neke izazvale požar, dok povređenih nije bilo.
Izraelske snage pogodile su ranije danas skladište oružja Hezbolaha u južnom Libanu u selu Kfar Kila, kao i ćeliju Hezbolaha koja je napuštala mesto za lansiranje raketa korišćeno u jutrošnjem napadu na naselje Misgav Am na severu Izraela, ističe IDF, preneo je Tajms of Izrael.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter