Izvor: b92
25.08.2024 u 10:06
0

IZRAELSKI UDARI IZAZVALI POŽARE: Liban zakazao hitan sastanak

Premijer Libana u tehničkom mandatu Nadžib Mikati sazvao je hitan sastanak kabineta na kojem bi se razgovaralo o nizu izraelskih vazdušnih napada na južni Liban.

Izrael je izveo više od 40 vazdušnih napada na južni Liban u pokušaju da spreči veliku ofanzivu Hezbolaha na njega. U tim napadima su poginule tri osobe, uključujući borca političke partije Amal, saveznika Hezbolaha. Lakše su povređene i četiri osobe.

BRITANCI PATE OD NOSTALGIJE ZA IMPERIJOM: Čuveni ekonomista otkrio da u SAD ne znaju kakva je situacija u Ukrajini

Jedan od najjačih izraelskih napada od 7. oktobra

Ovi izraelski napadi bili su među najintenzivnijim od početka sukoba između Hezbolaha i Izraela nakon napada Hamasa 7. oktobra.

Libanska Nacionalna novinska agencija izvestila je da su izraelski udari izazvali požare.

Hezbolah je tvrdio da preventivni udari Izraela nisu uticali na njegovu ofanzivu i da su svi dronovi lansirani „kako je planirano“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter