Izvor: ALO
08.06.2024 u 07:45
0

JAČI SMO OD NUKLEARKE: Putin otkrio strategiju Rusije!

Predsednik Rusije na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u ​​Sankt Peterburgu je održao uvodni govor, a zatim je učestvovao u diskusiji.

Predsednik Rusije na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u ​​Sankt Peterburgu je održao uvodni govor, a zatim je učestvovao u diskusiji.

Najhitnija tema o kojoj je govorio Putin, kako ističu RIA Novosti, bio je sukob u Ukrajini.

– Izgleda da imamo posla sa uzurpacijom vlasti – rekao je Putin komentarišući situaciju u Ukrajini nakon kako ruska strana smatra „završetka predsedničkog mandata“ Volodimira Zelenskog.

– Problem postoji, naravno, jer su sadašnje vlasti, očigledno — kao što pokazuje preliminarna, čak i površna analiza ukrajinskog zakonodavstva… izgubile legitimitet – rekao je šef ruske države.

Šta je glavna stvar za Rusiju na frontu?

Odgovarajući na pitanja o situaciji na frontu, predsednik Rusije je istakao da glavna stvar nije brzina izvršavanja zadataka, već očuvanje života ruskih vojnika. Stoga se nije složio sa mišljenjem o dodatnom pozivu na mobilizaciju.

Putin je uveren da sada ima dovoljno kadrova.

 

SVET PUCA PO ŠAVOVIMA: Kremlj- Trenutna situacija ne može da se poredi sa Kubanskom krizom – tada je sistem bio stabilan

 

– Nema potrebe da se mobilišemo. Pored toga, mnogi dobrovoljno potpisuju ugovore sa Oružanim snagama. Samo od početka ove godine – 160 hiljada.
U Ukrajini je, naprotiv, nemoguće bez široke mobilizacije i snižavanja starosnog praga – to je, prema rečima predsednika Putina, uslov Sjedinjenih Država.

Govoreći o perspektivi upotrebe oružja za masovno uništenje, Putin se okrenuo ruskoj nuklearnoj doktrini.

– Tamo je sve napisano – podsetio je on.

– Upotreba je moguća u izuzetnim slučajevima. U slučaju ugrožavanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje, ne verujem da je do takvog slučaja došlo – reako je Putin.

– Rusiji nije potrebno nuklearno oružje da bi pobedila kada postoji ruski karakter – izrazio je uverenje predsednik Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter