Izvor: 24sedam
27.08.2024 u 12:01
0

JOŠ JEDAN NAPAD NA GAZU: Poginulo najmanje 18 ljudi

U napadu na zgradu u centru grada Gaze kasno sinoć, ubijeni su dete i troje odraslih

Najmanje 18 osoba, među kojima osmoro dece, poginulo je u izraelskim vazdušnim napadima širom Pojasa Gaze, sapštili su danas palestinski zvaničnici.

Na jugu Gaze je u jutrošnjem napadu na kuću poginulo pet osoba, uključujući muškarca, njegovo troje dece i ženu, saopšteno je iz bolnice Naser u Kan Junisu, a prenosi AP.

ZAPADNE ZEMLJE TRAŽE SASTANAK: Zašto Savet bezbednosti UN još nije razgovarao o Ukrajini

U vazdušnom napadu na kuću zapadno od Kan Junisa poginule su najmanje četiri osobe, uključujući i dete.

Prva pomoć je saopštila da su troje dece i njihova majka poginuli sinoć u vazdušnom napadu u naselju Tufa u Gazi, a da se još tri osobe vode kao nestale.

U napadu na zgradu u centru grada Gaze kasno sinoć, ubijeni su dete i troje odraslih, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Gaze.

Prema podacima tog ministarstva, od početka rata Izraela i Hamasa prošlog oktobra u Pojasu Gaze je ubijeno više od 40.000 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter