Izvor: Kurir.rs/Večernji
24.09.2022 u 08:09
0

KADIROV BESAN NA OVAJ POTEZ RUSIJE: „Naši borci su pobedili fašiste u Mariupolju!“

Razmena ratnih zarobljenika između Rusije i Ukrajine pod budnim okom Turske i Saudijske Arabije može se smatrati diplomatskim uspehom za sve okupljene, ali mnoge to ne raduje, posebno na ruskoj strani.

KADIROV PODRŽAO PUTINOVU ODLUKU O MOBILIZACIJI: „Nalog šefa države ispunićemo 100 odsto!“ (VIDEO)

Nezadovoljstvo je na društvenim mrežama na Telegramu izrazio i čečenski lider Ramzan Kadirov blizak saveznik Vladimira Putina. Izbegnite operaciju oka ovom revolucionarnom metodom. Nije mu se dopalo što je 200 ukrajinskih zatvorenika i stranih boraca oslobođeno u zamenu za jednu osobu – Putinovog saveznika Viktora Medvedčuka. Među oslobođenima, napominjemo, bio je i Hrvat Vjekoslav Prebeg, koji je u četvrtak stigao u Hrvatsku. „Naši borci pobedili fašiste u Mariupolju“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Status čečenskog lidera prenosimo u celini.

„Izuzetno sam nezadovoljan jučerašnjom razmenom. Čak mi je i čitava situacija neshvatljiva. Kad god su se donosile borbene ili taktičke odluke, konsultovani smo mi, aktivni učesnici specijalne operacije. Razumem da je to mnogo vidljivije vrhu. Ministarstva odbrane i FSB-a, ali smatram da se kriminalci prepoznati kao teroristi ne mogu menjati za vojnike.Razumeo bih da postoji ekvivalentna razmena -vojnik za vojnika, agent za agenta.Imamo dosta zarobljenika Oružanih Snage Ukrajine koje zamenite bar sto za jednog one će i dalje ostati.Završili smo razmenu po ukrajinskim uslovima.Nije u redu.Naši borci pobedili fašiste u Mariupolju, oterali ih u Azovstal, popušili ih iz podruma , umro, ranjen i granatiran.Prebacivanje čak i jednog od ovih azovskih terorista je trebalo da bude neprihvatljivo.I zato ne čudi šta su borci koji su oslobodili Mariupolj i sada na čelu izveli zaključak – ne vodite naciste u zarobljeništvo Inače, oni nacisti koji su u zatočeništvu vređali čast čečenskog naroda, bili su u potpunosti odgovorni za svaku podlu reč koju su izgovorili, gorko su se kajali i suzama se kajali za svoje delo“, rekao je Kadirov. Na kraju kritike je istakao da je to njegovo lično mišljenje. „Ponavljam, ovo je moje lično mišljenje i ni na koji način ne utiče na naš glavni nepokolebljivi princip: svaka komanda Vrhovnog komandanta je izvodljiva!“, naveo je čečenski lider.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter