Izvor: Kurir
09.07.2024 u 18:31
0

KAMERA ZA VUKOVE ZABELEŽILA OVAJ SMEŠAN TRENUTAK: Zver poverovala da je došla do lakog zalogaja, ali veverica odbila da se preda

Mladi vuk shvatio je na teži način da hvatanje veverica nije lak posao!

Kamera za praćenje vukova, postavljena u jednoj šumi u Minesoti, zabeležila je momenat kad je predator uhvatio vevericu. Vuk je verovatno poverovao da je došao do lakog zalogaja, međutim, situacija je brzo dobila neočekivan preokret.

ZELENSKI NAREDIO POTAPANJE GRADA: Brane će biti dignute u vazduh!

– Štene vuka naučilo je da ugriz veverice za nos nije tako dobar – navodi organizacija Voyageurs Wolf Project na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Na snimku se vidi kako vuk pokušava da zagrize vevericu koja mu nekoliko puta uzvraća istom merom! Jasno se vidi bolna grimasa vuka nakon što ga je veverica dva puta ugrizla za nos.

 

Snimak je postao hit na društvenim mrežama!

– Mala, ali moćna – navodi jedna korisnica.

– Iskusni lovci grizu prvo za vrat ili rep i bacaju svoj plen okolo da doživi potres mozga – nadovezao se drugi korisnik.

Za sada nije poznato kako se borba završila.

Vukovi mutanti koji lutaju po pustoši Černobilja, podsetimo, razvili su novu supersilu koja bi mogla da ima spasonosne implikacije za ljude.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter