Izvor: Blic.rs
27.12.2022 u 13:34
0

KIJEV NE VERUJE PUTINU? Savetnik Zelenskog izneo jasan stav i podelio svet, gore društvene mreže!

Ekonomski savetnik ukrajinskog predsednika Aleksandar Rodnjanski, izjavio je danas da je tvrdnja ruskog lidera Vladimira Putina da je Rusija spremna da pregovara, samo način da Moskva kupi što više vremena i da joj se ne može verovati.

PUTIN SE SA LUKAŠENKOM SASTAO DVA PUTA U POSLEDNJA 24 ČASA: Konačno su finalizovali mnoga pitanja! (VIDEO)

– Blickrig je pošao strašno po zlu za njih i oni to znaju, tako da im je potrebno više vremena da se pregrupišu i ponovo izgrade svoje trupe – rekao je Rodnjanski za Si-En-En (CNN).

Savetnik Zelenskog je kazao da Kremlj pokušava da odvrati svet od slanja dodatne vojne pomoći Ukrajini i da „ne smeju da upadnu u tu zamku“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je u nedelju izjavio da je Rusija spremna da pregovara sa svim učesnicima procesa u Ukrajini o prihvatljivim ishodima, ali da oni odbijaju pregovore.

Putin je rekao da je Rusija uvek nastojala da svi sporovi budu rešeni mirnim putem, pregovorima, ali da je druga strana imala drugačiji stav.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 17

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter