Izvor: Sputnik Srbija
07.07.2022 u 09:16
0

KIJEV: SPREČENO NAPREDOVANJE RUSKIH TRUPA KA SEVERU DONEJCKA! Guverner Luganska tvrdi da je Rusija pretrpela „kolosalne gubitke“

Ukrajinska vojska saopštila je danas da je sprečila veće napredovanje ruskih trupa ka severu Donjecka, ali da se pritisak pojačava snažnim granatiranjem grada Slavjansk i obližnjih naseljenih mesta.

U saopštenju se kaže da ruske snage teškim naoružanjem bombarduju nekoliko ukrajinskih gradova, kako bi omogućile pešadiji da napreduje ka jugu i približe se Slavjansku, prenosi Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodi se da su druge ruske snage imale za cilj da zauzmu dva grada na putu ka gradu Kramatorsk, južno od Slavjanska, kao i da su pokušale da preuzmu kontrolu nad glavnim autoputem koji povezuje Lugansk i Donjecku oblast.

„Zadržavamo neprijatelja na granici Luganske i Donjecke oblasti“, rekao je guverner Luganska Sergej Gajdaj za ukrajinsku TV.

STRAŠNO: U UKRJAINSKOM GRANATIRANJU DNR POGINULO SEDAM CIVILA!

On tvrdi i da ruske snage još nisu u potpunosti zauzele Lugansku oblast i da je „Rusija pretrpela„kolosalne gubitke“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter