Izvor: ALO
06.06.2024 u 20:51
1

KIJEV STREPI I NE ZNA ŠTA GA ČEKA: Poruka iz Kremlja ledi krv u žilama ukrajinske vrhuške, ZELENSKOM ODBROJANI DANI

Očigledno je da će Zapad ukloniti Vladimira Zelenskog; očekuju ga izgledi koji nisu u vezi sa mestom šefa države, kaže sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

ZABRINJAVAJUĆE KO IMA DUGMAD ZA NUKLEARNI RAT:(VIDEO) Džil Bajden dala tajni znak? Naredila Džou da stoji, ali on nije znao gde je

 

„Izgledi koji se ne odnose na poziciju šefa države. Očigledno je da će on (Zelenski – prim. aut.) biti uklonjen“, rekao je Peskov u intervjuu za Izvestija, čiji je deo objavljen na Telegram kanalu publikacije.

Ovako je predstavnik Kremlja odgovorio na pitanje o izgledima Zelenskog nakon što on radi „prljav posao za Zapad“, koji se ogleda u donošenju nepopularnih odluka, na primer, u vezi sa mobilizacijom u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KIJEV STREPI I NE ZNA ŠTA GA ČEKA: Poruka iz Kremlja ledi krv u žilama ukrajinske vrhuške, ZELENSKOM ODBROJANI DANI”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter