Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 22:44
0

KOSOVSKO ČUDO u Moskvi na Dan pobede! Srbija će imati svog predstavnika u Rusiji!

Pavlina Radovanović, talentovana devojčica iz Orahovca, srpske enklave na Kosovu i Metohiji, pevaće u centru Moskve 9. maja. Ona će nastupiti na centralnoj međunarodnoj sceni „Besmrtnog puka“ povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.

Predstavnici Ruskog doma ispratili su u Rusiju devojčicu za koju kažu da nije zvanični, ali da je najbolji predstavnik Srbije na manifestaciji „Besmrtni puk“ u Moskvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POKVARENO I LICEMERNO! Za Ruse NEMA MESTA NA PARADI! Na tribinama će sedeti ambasadori zemalja koje su ratovale NA STRANI HITLEROVE NEMAČKE!

Ova talentovana devojčica, koja podjednako voli da peva i da igra fudbal, zahvaljujući svom jedinstvenom vokalnom talentu stekla je velike simpatije u narodu i epitet ,,kosovskog čuda“.

Nastupala je na Kosovu i Metohiji, u centralnoj Srbiji i Republici Srpskoj, a nedavno je održala i svoj prvi solistički koncert pred beogradskom publikom, upravo u Ruskom domu. Pavlina je pevala povodom sećanja na martovski pogrom na Kosovu i Metohiji i početak NATO agresije.

„Pavlina je otputovala na poziv organizatora „Besmrtnog puka“ u Rusiji. Pevaće kosovske pesme na centralnom mestu ove manifestacije u Moskvi. To je nešto sasvim prirodno, zapravo samo pokazuje koliko su prirodne naše rusko – srpske veze i kakvu i koliku budućnost imaju“, kaže za Sputnjik viši savetnik Ruskog doma u Beogradu Georgi Engelhardt.

Pavlinu očekuje nekoliko koncerata u Ruskoj prestonici. Publici će predstaviti ne samo muzičku baštinu Kosova i Metohije, govoriće im o svom rodnom Orahovcu, o ni malo lakom života Srba u ovom metohijskom getu.

Za Pavlinu je poseta Rusiji jedan od najvažnijih događaja u životu, upoznaće bogatu kulturu te zemlje, a započeo je ogromnim uzbuđenjem – Pavlina danas prvi put leti avionom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter