Izvor: INFORMER
15.07.2024 u 17:33
0

KRALJ ČARLS I KRALJICA KAMILA HITNO EVAKUISANI: Životi im bili ugroženi na sajmu u Džerziju, odmah su ih odveli na sigurno!

Kralj Čarls III i kraljica Kamila hitno su evakuisani sa sajma u Džerziju nakon što je otkriven bezbednosni rizik. Oni su odmah odvedeni u hotel!

Postojalo je pitanje koje je izazvalo zabrinutost od strane člana tima za posetu tokom istrage, a pokazalo se da je to bila lažna uzbuna.

Uživali su u obilasku svake tribine i spremali se da probaju sladoled od Džersija pre nego što im je njihov bezbednosni tim savetovao da moraju da prekinu posetu.

 

Uvedeni su prema hotelu Pomme D’or – gde je trebalo da prisustvuju čajanki kasnije popodne – ali je kralj stao da se rukuje na putu pre nego što ga je njegovo obezbeđenje uvelo. Posle kratkog vremena izašli su iz hotela i nastavili sa svojim planiranim kursom. Bakingemska palata je odbila da komentariše, ali izvori kažu da su preduzete sve mere predostrožnosti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter