Izvor: TANJUG
09.11.2022 u 21:47
0

KVAR ILI RESTRIKCIJA? Centar Beča dva sata bez struje!

Centar Beča večeras je gotovo dva sata bio bez struje.

Na centralnoj ulici, koja kruži oko centra grada – Ringštrase, nije bilo svetla, a i semafori su prestali da rade, tako da je policija morala da reguliše saobraćaj na raskrsnicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oko 500 priključaka bilo je pogođeno nestankom struje, saopšteno je iz elekromreže „Viner Nece“.

Kompanija je, nakon popravke, ukazala da je u pitanju bio “manji nestanak“, koji je, međutim, izazvao pažnju javnosti jer se dogodio u centru grada.

Tehničari su odmah po nestanku radili na popravci, što, kako kažu u “Viner Nece“, nije veći problem, jer Beč ima dve linije sanbdevanja, pa je samo potrebno priključenje na mrežu koja radi.

ŠAPIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM AUSTRIJE U BEOGRADU: „Beč nam je uzor u mnogim aspektima, nastavićemo saradnju na obostrano zadovoljstvo“

„Viner Nece“ ukazuje da još nije jasno zbog čega je nestala struja, i da će se to tek proveriti, ali navode da je u 70 odsto slučajeva urzok “eksterni uticaj”, odnosno prekid mreže tokom nekih radova.

U Beču je protekle nedelje u dva navrata došlo do nestanka struje u celoj 19. opštini, a prethodno je bilo i prekida snabdevanja električnom energijom i u drugim delovima austrijske prestonice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter