Izvor: Sputnik Srbija
14.07.2022 u 16:39
0

LIDER DNR: „Protivnik prilično ozbiljno drži poziciju, ali ipak je oslobađanje grada Soledar samo pitanje vremena“

Lider DNR Denis Pušilin je saopštio da se odredi te republike nalaze na ulazu u Soledar, a da je oslobađanje tog grada pitanje vremena.

„U ovom trenutku možemo da kažemo da je oslobođeno 251 naselje, situacija se prilično munjevito razvija na severo-istoku republike, sada se operacija razvija u pravcu naselja Soledar“, rekao je Pušilin za televizijski kanal „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJISNKE SNAGE GRANATIRALE CENTAR IZJUMA U HARKOVSKOJ OBLASTI: Ima civilinih žrtava, gađana mesta okupljanja ljudi

Prema njegovim rečima, napredovanje usporavaju ozbiljna uporišta protivnika, kao i rudnici soli.

„Protivnik tamo prilično ozbiljno drži poziciju, ali ipak je oslobađanje tog naselja samo pitanje vremena“, rekao je Pušilin.

On je dodao da je operativno opkoljen Seversk, čije je potpuno oslobađanje strateški važno za dalje napredovanje ka liniji Artjomovsk – Jakovljev i ulazak u sam Artjomovsk.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter