Izvor: ALO
29.06.2024 u 08:01
0

„LJUDI, NE HODAM TAKO LAKO KAO NEKADA“ Bajden posle debakla u debati priznao u kakvom je stanju

Predsednik SAD Džozef Bajden osvrnuo se na svoj loš učinak u predsedničkoj debati, samo nekoliko sati nakon što je posustao na sceni u "meču" protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Viši pomoćnik u njegovom predizbornom štabu rekao je za ABC njuz da Bajden „apsolutno“ ne razmišlja o odustajanju od trke nakon što se spotakao sa odgovorima i da je posvećen drugoj debati.

Tokom mitinga u Raliju u Severnoj Karolini, Bajden koji je izgledao energičnije, priznao je da nije mlad čovek, ali je ustvrdio da njegov moral i istorija dokazuju da je još uvek sposoban za taj posao.

„Ljudi, ne hodam tako lako kao nekada. Ne govorim tako tečno kao nekada. Ne debatujem kao nekada, ali… znam kako da kažem istinu. Znam da razlikujem dobro od pogrešnog i znam kako da radim ovaj posao. Znam, kao što milioni Amerikanaca znaju, kada te obore, ponovo se dižeš“, rekao je on okupljenima.

Oni su stalno uzvikivali: „Još četiri godine“, tokom događaja na kojem se obratila i prva dama Džil Bajden.

TRAMP I BAJDEN SUROV OKRŠAJ: Debakl američke navodne demokratije

 

Bajden je veći deo govora tokom skupa proveo ukazujući na ono što je nazvao Trampovim lažnim tvrdnjama tokom debate o ekonomiji, imigraciji i kriminalu.

„Proveo sam 90 minuta na bini debatujući sa momkom sa moralom ulične mačke“, rekao je Bajden i dodao da smatra da je Tramp postavio novi rekord po broju laži izrečenih na debati.

On je kazao da Donald Tramp nije samo osuđeni zločinac.

„Donald Tramp je talas zločina jednog čoveka“, rekao je Bajden.
Njegov nastup branila je i Džil Bajden, koja je nosila haljinu sa natpisom „glasajte“.

„Ono što ste videli na sceni debate je Džo Bajden, predsednik sa integritetom i karakterom koji je rekao istinu. A Donald Tramp je izgovarao laž za lažju“, kazala je ona.

Prva debata između predsedničkih kandidata na predstojećim izborima u SAD Džozefa Bajdena i Donalda Trampa održana je sinoć u studiu CNN.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter