Izvor: 24SEDAM
17.09.2024 u 20:15
0

LUKAŠENKO UPOZORAVA SVET: Napad na Belorusiju bi značio početak trećeg svetskog rata!

Lukašenko je podvukao da Belorusija ima čime da odgovori na spoljnu agresiju

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da bi napad na Belorusiju značio početak trećeg svetskog rata.

VELIKI INVESTITORI PREMESTILI MILIJARDE DOLARA IZ IZRAELA: Počeli da gube veru

– Želim da upozorim naše protivnike, naše rivale. I oni koji još ne razumeju. Nema potrebe da se ovo radi. Napad na Belorusiju je treći svetski rat – upozorio je Lukašenko, prenosi BelTA.

Lukašenko je podvukao da Belorusija ima čime da odgovori na spoljnu agresiju i da će se braniti njeni interesi i vrednosti.

– Nećemo dozvoliti da bilo ko zadire u svetu zemlju naših predaka, nezavisnost i suverenitet naše Otadžbine – istakao je on.

Lukašenko je ranije najavio hitan odgovor na kršenje državne granice u slučaju napada NATO-a.

On je objasnio da ako počnu bilo kakve akcije protiv Belorusije, „neće imati drugog izbora“, podseća beloruska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter