Izvor: Sputnik
25.08.2024 u 22:13
0

MARGARITA SIMONJAN SAVETUJE: Brišite poverljive prepiske sa Telegrama

Margarita Simonjan, glavna urednica agencije "Rusija sevodnja", čiji deo je Sputnjik, posavetovala je sve da izbrišu osetljivu prepisku na Telegramu u svetlu hapšenja suosnivača mesindžera Pavla Durova.

„Šta je glavna stvar u priči sa Durovom? Da svi koji su navikli da koriste Telegram za osetljive razgovore/prepisku treba da izbrišu tu prepisku odmah i da to više ne rade. Jer, pritvorili su ga da bi uzeli ključeve. I on će ih dati“, rekla je ona.
Ona je ranije istakla da je Durov otišao iz Rusije da ne bi sarađivao sa obaveštajnim službama.
„Povremeno je sarađivao sa zapadnim obaveštajnim službama – ili je barem strogo sledio uputstva o blokiranju RT u onim zemljama gde smo pod sankcijama.
Ali mu to nije pomoglo“, napisala je Simonjan na svom kanalu na Telegramu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter