Izvor: Sputnik Srbija
14.07.2022 u 16:32
0

MEDIJI: Evropska unija razmatra ukidanje sankcija pojedinim Rusima, a RAZLOG JE OVO!

Evropska unija razmatra ukidanje sankcija nekim Rusima, jer su sankcije uvedene na slabim osnovama, saopštila je agencija „Blumberg“ pozivajući se na informisane izvore.

Evropska unija razmatra ukidanje sankcija koje su uvedene nekim građanima Rusije zbog njihove umešanosti u rat Moskve u Ukrajini, nakon što su pravnici EU objasnili da su te sankcije mogle biti uvedene na slabim osnovama“, navodi se u saopštenju agencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EVROPSKA UNIJA SPREMA SEDMI PAKET SANKCIJA PROTIV RUSIJE?! Evo šta će sve obuhvatati!

Blumberg navodi da se oko 30 ljudi obratilo sudu sa zahtevom da se izuzmu iz sankcija Evropske unije, a još desetak njih je zatražilo direktno od Evropske unije da se sankcije ukinu.

Pravna služba Evropske komisije je 13. jula informisala predstavnike zemalja EU da je niz tih zahteva opravdan, s obzirom na to da su informacije, koju su dostavila lica pod sankcijama, pokazale da su sankcije uvedene na bazi slabih, zatarelih ili neistinitih osnova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter