Izvor: SPUTNIK
09.08.2024 u 21:33
0

MEDVEDEV: Učinićemo sve da najnoviji ruski tenkovi dođu do centra Berlina

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je, nakon članka jednog zapadnog medija o tome da je nemačka vojna tehnika korišćena na ruskoj teritoriji, poručio da će Moskva učiniti sve što je moguće da se najnoviji ruski tenkovi nađu na trgu ispred Rajhstaga u centru Berlina.

Medvedev je objavio na svom nalogu na društvenim mrežama da je jedan zapadni medij objavio revanšistički članak u kojem „ponosno objavljuje o povratku nemačkih tenkova na rusku teritoriju“.
Ruski zvaničnik je poručio da će Moskva kao odgovor na to učiniti sve da se najnoviji ruski tenkovi nađu na trgu Republike (trg u Berlinu ispred Rajhstaga).
Podsetimo, jedan nemački list je objavio da su u Kurskoj oblasti primećena najmanje tri nemačka borbena oklopna vozila „marder“ isporučena Oružanim snagama Ukrajine.
Šef Komiteta za odbranu nemačkog Bundestaga Markus Faber pokušao je da opravda to što Ukrajina koristi nemačko oružje izjavivši da je nakon predaje, ovo oružje, uključujući tenkove „leopard 2“, postalo ukrajinsko.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter